Bannenberg-Haan de

Uit FamilieWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
.
> > > UNDER CONSTRUCTION < < <
.
Fout bij het aanmaken van de miniatuurafbeelding: Het bestand lijkt niet aanwezig te zijn: /www/ftpstorage/dehaan/gallusmagnusnl/images/Huwelijk_bannenberg_de_haan-resized.jpeg
Bruiloft van Hein en Mia in 1951. Staand van links naar rechts: Cas VII de Haan, Fien Vernimmen, Caspar VI de Haan, Angelina (Lina) Waterreus, Harrie de Haan, Hein Bannenberg, Mia de Haan, Kees de Haan, Max de Haan, Ad de Haan en Jos de Haan. Gehurkt/zittend van links naar rechts: Cas VIII de Haan en Corry de Haan, beide kinderen van Cas VII de Haan, Corry de Haan, Angelina de Haan, Wies de Haan en Paula Kok.
Fout bij het aanmaken van de miniatuurafbeelding: Het bestand lijkt niet aanwezig te zijn: /www/ftpstorage/dehaan/gallusmagnusnl/images/Mia_de_Haan_1921.jpeg
Mia de Haan

Maria Henriëtte Angelina (Mieke/Mia) de Haan is geboren op 27 juli 1921 in Eindhoven als derde kind van Caspar VI (de zesde) de Haan (1889) en Angelina Adriana Josephina Maria (Lina) Waterreus (1892), zie de pagina De Haan - Waterreus.

Mia de Haan huwt op 7 augustus 1951 Henricus Johannes (Hein) Bannenberg (6 september 1920), met wie zij 3 kinderen heeft:

  1. AFGESCHERMD
  2. AFGESCHERMD
  3. AFGESCHERMD

Hein banneberg overlijdt op 20 november 1997; Mia de Haan 15 jaar later (6 augustus 2012).

Persoonlijke instellingen
Naamruimten
Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen